Yritys

Yritys

Tornion Pelti Oy on torniolainen peltiyritys, joka on perustettu vuonna 1981. Yritys sijaitsee Laivaniemessä, Tornion ja Kemin välimaastossa. Tällä hetkellä yrityksessä työskentelee neljä vakituista työntekijää. Yrityksen asiakkaita ovat pääasiassa rakennusliikkeet, mutta palvelemme myös taloyhtiöitä ja rakentajia. Teemme myös kattoremontteja avaimet käteen –periaatteella.

Yrityksen pääpalvelut ovat rakennuspeltityöt. Laaja kalusto mahdollistaa kaikki peltityöt.

Yrityksellä on pitkä kokemus ja historia alalta.

Historia

Rkm Olavi Laitinen perusti peltialan perheyrityksen Tornion Pelti Ky:n vuonna 1981. Yritys on tehnyt kaikkia rakennusalan peltitöitä konesaumakatoista listoituksiin ja julkisivupellityksiin. Yritys toimii pääasiassa Kemi-Tornio alueella, on tehnyt pellityksiä moniin julkisiin rakennuksiin mm. kouluihin, Tornion tulliin, Tornion uimahalliin ja Peräpohjolan opistoon. Tornion Pelti Ky on tehnyt peltitöitä myös muualla Suomessa.

Vuonna 2004 tapahtuneessa sukupolvenvaihdoksessa yrittäjäksi vaihtui Olavin tytär, RI, Heli Laitinen. Heli on varttunut peltitöiden parissa yrittäjän elämää läheltä katsoen. Jonka jälkeen yritys on jatkanut rakennuspeltitöitä julkisella ja yksityisellä sektorilla mm. Tornion ja Kemin Prismat, Outokumpu, Elijärvi, Länsi-Pohjan keskussairaala, Kemin kulttuurikeskus, Kemin tervahalli, Tornion ja Kemin Attendon hoivakodit, kerrostalokohteita jne. sekä useita omakotitalojen kattoremontteja.

Yritys otti uuden askeleen yritystoiminnassaan vuonna 2013 vaihtaessaan yritysmuotonsa kommandiittiyhtiöstä osakeyhtiöksi. Yrityksen toiminta jatkuu siis laadukkaana vankkaan kokemukseen pohjautuen. Uudet haasteet ovat pitäneet Helin ja pojat kiireisinä. Helin mottona on, että tekemistään peltitöistä täytyy olla ylpeä vaikka ohi ajaessaan vuodesta toiseen.

Tornion Pelti Oyhistoria Pelti

on yksi rakennuksen yleisimmin käytetyistä materiaaleista. Itse asiassa sitä käytetään niin monilla eri teollisuudenaloilla, että se on todennäköisesti maailman eniten tuotettu rakennusmateriaali.

Tornion Pelti Oy on yksi Suomen suurimmista metallipalvelukeskuksista. Täällä yrityksessämme emme vain tarjoa korkealaatuisia ohutlevyjä, mutta annamme aikaa ja vaivaa tuotteiden valmistamiseksi asiakkaillemme. Tällä hetkellä olemme yksi tehokkaimmista metallien toimittajista maassa teollisiin ja kotitalouksiin.

Tutustu alla oleviin tietoihin Tornion Pelti Oy: stä:

Yrityksestämme

Tornion Pelti Oy on Torniossa toimiva metallilevyyritys, joka perustettiin vuonna 1981. Yritys sijaitsee tällä hetkellä Laivaniemessä, Tornion ja Kemin välissä täällä Suomessa. Tarjoamme palveluitamme pääasiassa suurille rakennusyrityksille, mutta palvelemme myös taloyhtiöitä ja rakentajia. 

Kun yritys kehittyi ja sai enemmän kokemusta peltiliiketoiminnasta, luottasimme kykyihimme tarjota laadukkaita palveluja. Puolestaan ​​olemme lisänneet lisää palveluja ja tuotteita peltiliiketoimintaan, mikä kannustaa meitä investoimaan enemmän uusimpiin peltikoneisiin.

Tornion Pelti Oy: n historia

Rkm Olavi Laitinen perusti levy-teollisuuteen keskittyvän perheyrityksen Tornion Pelti Ky: n vuonna 1981. Olemme tehneet kaiken – koneiden saumakatosta muovaukseen ja julkisivuverhoon.

Yhtiö toimii pääasiassa Kemi-Tornion alueella. Olemme toimittaneet levymateriaaleja moniin julkisiin rakennuksiin, kuten kouluihin, Tornion tulliin, Tornion uimahalliin ja Peräpohjolan korkeakouluun. Sen lisäksi palvelimme myös Tornion ulkopuolella.

Vuonna 2004 Olavin tytär RI Heli Laitinen tuli yrittäjäksi. Koska hän varttui metallileviteollisuudessa, hän jatkoi myös tätä tietä ja jopa laajensi liiketoimintaa julkisella ja yksityisellä sektorilla. Näitä ovat Tornio ja Kemi Prisms, Outokumpu, Elijärvi, Länsi-Pohjan keskussairaala, Kemin kulttuurikeskus, Kemi Tar Hall, Tornion ja Kemi Attendon hoitokodit, kerrostalot jne. Sekä useat omakotitalojen kattoremontit.

Yhtiö otti liiketoimintansa askeleen pidemmälle vuonna 2013 muuttamalla yhtiömuotonsa kommandiittiyhtiöstä osakeyhtiöksi. Uudet haasteet ovat pitäneet Helinin ja pojat kiireisinä. Helin motto on, että sinun on aina oltava ylpeä tekemäsi peltitöistä.

Jatkuvasti innovatiivinen ja kasvava

Tornion Pelti Oy on uteliaisuudesta ja kiinnostuksesta koneita kohtaan syntynyt yritys. Tavoitteenamme on olla innovaatioiden eturintamassa ja tarjota asiakkaillemme parhaat mahdolliset tuotteet. Pyrimme parantamaan ja kehittymään, kun yritys kasvaa ja tekee merkinnän ohutlevyteollisuudessa.

Theme: Overlay by Kaira
© Tornion Pelti Oy Peltisepäntie 8 95440 TORNIO || Heli Laitinen 040-5383814 ||