Tuotteet

Tuotteet

Kaikkia tuotteitamme saa asennettuna tai ilman asennusta.


Kanttiset sadevesijärjestelmät

Kanttiset sadevesijärjestelmät valmistetaan kotimaisista raaka-aineista. Sadevesijärjestelmät valmistetaan ensisijaisesti Ruukin molemminpuolin pinnoitetusta Pural-pellistä.

Pural-pinnoitteen etuja ovat erinomainen korroosionkestävyys, hyvä taivutettavuus, hyvä ulkonäön kestävyys, likaa hylkivyys ja helppo puhtaanapito.

Kourujen läpimitat

  • 125 mm

Syöksytorven mitat

  • 75 x 100 mm

Syöksytorvien varastopituudet

  • 2,5 m ATS

Värit ja pituudet

Meiltä saat kantikkaan kourun heti mukaan 3m, 4m ja 6m mittaisena.
Vakiovärit ovat valkoinen RR 20, tumma ruskea RR 32 ja musta RR 33.


Ruukki

Ruukin sadevesijärjestelmät on suunniteltu sopiviksi niin teräs, tiili kuin huopakatollekin. Oli siis kattomateriaalisi mikä tahansa, voit valita Ruukin vesikourut käyttöösi.

Ruukin sadevesijärjestelmä poistaa sadevedet katolta tehokkaasti ja ohjaa veden pois rakennuksen perustuksista. Laadukkaan sadevesijärjestelmän muotoilu miellyttää silmää ja on myös toiminnallisuuksiltaan huippuluokkaa. Sileäksi muotoillut mutkat vähentävät roskien kerääntymistä. Kätevät ulkopuoliset kiinnityskoukut eivät kerää roskia kouruun eivätkä haittaa puhdistusta.

Sadevesijärjestelmän kaikki osat on valmistettu kuumasinkitystä, molemmin puolin maalipinnoitetusta 0,6 mm teräksestä. Tehdasvalmisteiset osat ovat mittatarkkoja, tiiviitä ja helppoja asentaa. Valmis sadevesijärjestelmä on lähes huoltovapaa. Kevyt puhdistus vuosittain riittää antamaan kodillesi parhaan suojan sadevesien varalta vuosikymmeniksi eteenpäin.

Vesikourumme ja alastulomme on suunniteltu Suomen ilmaston äärimmäisiin olosuhteisiin. Siksi annammekin niille 20 vuoden teknisen takuun.

Värit ja pituudet

Meiltä saat Ruukin puolipyöreän kourun heti mukaan 4m ja 6m mittaisena.
Vakiovärit ovat valkoinen RR 20, tumma ruskea RR 32 ja musta RR 33.


Tikastuotteet

Pisko tikkaat tarjoavat turvalliset kulkuyhteydet vesikatolle, katolla liikkumiseen harjalle, savupiipulle, kattoluukuille ja muille huollettaville kohteille. Pisko tikkaista löytyy myös ratkaisut turvalliseen alas pääsyyn parvekkeilta ja yläkerran huoneista.

Yksinkertaista monipuolisuutta

Pisko tikkaat ovat käyttötavoiltaan monipuolisia. Samat rungot soveltuvat seinä- ja lapetikkaiksi, hätäpoistumistikkaiksi ja sivutikkaiksi. Tikkaissa käytetään normaalin tikasrungon lisäksi kullekin kattotyypille ja käyttötarkoitukselle soveltuvia kiinnikkeitä.

Värit ja pituudet

Perusmitat tikkaille ovat 1,2m, 1,8m, 2,7m, 3,3m, 4,2m. Tikkaita voidaan helposti liittää toisiinsa tikkaan rungossa olevien supistusten ansiosta. Esimerkiksi 2,m ja 3,3 m tikasrungoista tulee 6 metrin tikas. Liitoksen varmistus tapahtuu ruuviliitoksella.

Tikkaiden vakiovärit ovat valkoinen RR 20, tumma harmaa RR 23, punainen RR 29, tiilenpunainen RR 750, tumma ruskea RR 32, musta RR 33.


Lumiesteet

Lumiesteillä estetään vaaratilanteet, joita lumen ja jään katolta putoaminen saattaa aiheuttaa. Lisäksi lumiesteillä voidaan suojata katolla sijaitsevia rakenteita. Lumiesteitä tulee käyttää katolla, kun sen jyrkkyys on 1:8 tai jyrkempi. Lumiesteet tulee sijoittaa mahdollisimman lähelle räystästä siten, että lumikuormat siirtyvät kantaviin rakenteisiin.

Pisko lumiesteissä ja -kattosilloissa käytettään samoja kiinnikkeitä. Kattosilloissa käytetään peruskiinnikkeen lisäksi kaltevuudensäätölevyä. Kiinnikkeitä valmistetaan kaikille yleisimmille kattotyypeille.

Pisko lumiesteitä on saatavana pulverimaalattuna.

Värit

Lumiesteiden vakiovärit ovat Vaalea harmaa RR 21, Harmaa RR 22, tumma harmaa, RR 23, punainen RR 29, tiilenpunainen RR 750, Havunvihreä RR 11, tumma ruskea RR 32, musta RR 33 ja sinkitty.


Kattosillat

Kattosiltoja käytetään seinä- ja lapetikkaiden jatkeena turvallisten kulkuteiden rakentamiseen katolla sijaitseville huoltokohteille esim. savupiipulle. Pisko kattosillat ovat rakenteeltaan tukevia, kestäviä ja hyvin lunta läpäiseviä. Kattosillat ovat läpikäyneet vaativat testit ja ovat laadultaan erittäin korkealuokkaisia. Pisko kattosillat ovat CE merkittyjä.

Pisko kattosillat ovat helposti ja siististi jatkettavia. Kattosillan suunnittelussa on huomioitu turvallisuus, jonka johdosta kattosilta ritilässä on liukastumisesteet. Pisko kattosilloissa ja lumiesteissä käytetään samoja kiinnikkeitä. Kattosilloissa käytetään peruskiinnikkeen lisäksi kaltevuuden säätölevyä. Kiinnikkeitä valmistetaan kaikille yleisimmille kattotyypeille.

Pisko kattosiltoja on saatavana pulverimaalattuna.

Värit

Kattosiltojen vakiovärit ovat Vaalea harmaa RR 21, Harmaa RR 22, tumma harmaa, RR 23, punainen RR 29, tiilenpunainen RR 750, Havunvihreä RR 11, tumma ruskea RR 32 ja musta RR 33.


Kattoprofiilit

Tiilikuvioinen

OK-20 Katto

Konesauma


OK-20 Seinä


Peltilistat

Meiltä saat  mm. ikkunapellit, kynnyspellit,  reunapellit ja julkisivulistat mittatilaustyönä sekä myös asennettuna.

Työkalustomme ja ammattiosaamisemme avulla saamme valmistettua pellistä melkeimpä mitä vain, mm. tarkistusluukkujen pellit, uunineduspellit jne.


Piipunpellit

Piipunpellit, IV-piiput ja sadekatokset tehdään aina mittojen mukaan, toimita meille mitat niin teemme juuri sinun piipullesi sopivat pellit tai pyydä meidät paikalle niin tulemme mittaamaan piippusi. Saat tilattua meiltä piipunpellit joko osissa tai kokonaan valmiiksi kasattuna, ei tarvitse kuin tiputtaa piipunpellit paikoilleen. Tarvittaessa tulemme asentamaan piipunpellit paikoilleen.

Katso kuvasta mittausohjeet. Vasemmalla puolella kuva piipusta joka on lappeella ja oikealla puolella kuva piipusta joka on harjalla. Muistathan mitata piipunpeltien korkeudet aina kattoprofiilin korkeimmalta kohdalta.

Tornion Pelti Oy: Tarjoamamme tuotteet

Paranna kotiasi Tornion Pelti Oy: n ohutlevytuotteella! Olemme johtava hiiliteräksen, ruostumattoman teräksen tai alumiinin ohutlevytuotantoyritys Suomessa.

Rakennusyritykset eri puolilla maata luottavat meihin sekä metallin taivutus- että mittatilaustyönä. Jos peltikoristeiden kestävyys ja ajaton kauneus houkuttelee sinua, Tornion Pelti Oy voi auttaa sinua toteuttamaan seuraavan projektisi!

Seuraavassa on joitain tarjoamiamme tuotteita, joiden avulla voit löytää uusia tapoja muuttaa kodin ulkoasua peltipellillämme:

Tuotteemme

Neliönmuotoiset sadevesijärjestelmät

Neliönmuotoiset sadevesijärjestelmät on valmistettu kotimaisista raaka-aineista ja päällystetty Ruukin Pural-levyllä sivuilla.

Pural-pinnoitteen etuihin kuuluu erinomainen korroosionkestävyys, hyvä taipuisuus, hyvä ulkonäönkestävyys, likaa hylkivä ja helppo puhdistaa.

Kourujen halkaisijat

125 mm

Alasuihkun mitat

75 x 100 mm

Varastointipituudet alaslaskuihin

2,5 m ATS

Värit ja pituudetpituus

Meiltä saat heti neliön muotoisen kourun, jonkaon 3 m, 4 m ja 6 m.

Vakiovärit ovat valkoinen RR 20, tummanruskea RR 32 ja musta RR 33.

Puoliympyränsadevesijärjestelmät

Lindab

muotoisetLindab Rainline on sadevesijärjestelmä, joka kestää myös raskaita kuormia. Ammattilaiset ovat kehittäneet sen siviilien jokapäiväiseen helppokäyttöiseen käyttöön.

Lindabin sadevesijärjestelmillä on huippuluokan kestävyys. Materiaalit ovat kestäviä, jotta sadevesijärjestelmä kestää Suomen vaativat sääolosuhteet. Se on vahvistettu teräsydimellä ja kestää talvella kuormitusta, kuten raskasta lunta ja jäätä. Sinkitys suojaa putkia ja leikkuupintoja ruosteelta ja naarmuilta. Sadevesijärjestelmiä on saatavana monissa eri väreissä mihin tahansa taloon. Lindab Nova -maalipinnoitteemme kestää hyvin korroosiota ja rasitusta.

Puolipyöreä kouru. Kuumasinkitty teräs. Materiaalin rakenne takaa erinomaisen kestävyyden ja silmiinpistävän ulkonäön.

Värit ja pituudet

Puolipyöreät vesikourut 4m ja 6m.

Vakiovärit ovat valkoinen RR 20, tummanharmaa RR 23, tummanruskea RR 32 ja musta RR 33.

Ruukki

Ruukin sadevesijärjestelmät on suunniteltu sopimaan teräs-, tiili- ja huopakattoihin. Riippumatta kattomateriaalistasi, voit valita Ruukin kourut.

Ruukin sadevesijärjestelmä poistaa sadeveden tehokkaasti katolta ja ohjaa sen pois rakennuksen perustuksista. Tämän korkealaatuisen sadevesijärjestelmän muotoilu on miellyttävä silmille ja on myös huippuluokan toiminnallisuudeltaan. Tasaisesti muotoillut mutkat vähentävät roskien kertymistä. Kätevät ulkoiset koukut eivät kerää roskia kouruun eivätkä häiritse puhdistusta.

Kaikki sadevesijärjestelmän osat on valmistettu kuumasinkitystä, molemmilta puolilta päällystetystä 0,6 mm teräksestä. Valmiit osat ovat mittatarkkoja, tiukkoja ja helppo asentaa. Valmis sadevesijärjestelmä on melkein huoltovapaa. Kevyt puhdistus joka vuosi riittää antamaan kodillesi parhaan suojan sadevettä vastaan ​​tulevina vuosikymmeninä.

Kourumme ja viemäreemme on suunniteltu Suomen ilmastoon. Siksi annamme heille 20 vuoden teknisen takuun.

Värit ja pituudet

Meiltä saat heti Ruukin puolipyöreän kourun 4m ja 6m.

Vakiovärit ovat valkoinen RR 20, tummanruskea RR 32 ja musta RR 33.

Tikkaatuotteet

Pisko-tikkaat tarjoavat turvallisen pääsyn vesikattoon, kattoharjaan, savupiippuun, kattoluukkuihin ja muihin huollettaviin esineisiin. Saatavilla on myös ratkaisuja turvalliseen pääsyyn alakerrassa parvekkeilta ja yläkerran huoneesta.

Yksinkertainen monipuolisuus

Pisko-tikkaat ovat monipuolisia. Samat kehykset soveltuvat seinä- ja olkatikkaisiin, hätäuloskäyntitikkaisiin ja sivutikkaisiin. Tikkaiden kehyksessä käytetään tavallisen kattotelineen lisäksi jokaiselle kattotyypille ja käyttötarkoitukselle sopivia kiinnikkeitä.

Värit ja pituudet

Tikkaiden perusmitat ovat 1,2 m, 1,8 m, 2,7 m, 3,3 m, 4,2 m. Tikkaat voidaan helposti liittää toisiinsa tikkaiden rungossa olevien supistusten ansiosta. Esimerkiksi 2, m ja 3,3 m tikkaiden kehyksistä tulee 6 m tikkaat. Liitäntä on kiinnitetty ruuviliitoksella.

Vakiovärit tikkaat ovat valkoisia RR 20, tummanharmaa RR 23, punainen RR 29, tiilenpunainen RR 750, tummanruskea RR 32, musta RR 33

Lumiesteet

Lumiesteet ehkäisemään vaaroja, jotka voivat aiheuttaa lumen ja jään putoaminen katto. Lisäksi ne voivat suojata katon rakenteita. Sitä tulisi käyttää vain, kun kaltevuus on 1: 8 tai jyrkempi. Lumiesteet tulee sijoittaa mahdollisimman lähelle räystää niin, että lumikuormat siirtyvät kantaviin rakenteisiin.

Pisko-lumiesteissä ja kattosilloissa käytetään samoja kiinnittimiä. Peruskannattimen lisäksi kattosilloille käytetään kaltevuuden säätölevyä. Kannattimet on tehty kaikille yleisimmille kattotyypeille.

Pisko-lumiesteet on jauhemaalattu.

Värit

Lumiesteiden vakiovärit ovat vaaleanharmaa RR 21, harmaa RR 22, tummanharmaa, RR 23, punainen RR 29, tiilenpunainen RR 750, havupuun vihreä RR 11, tummanruskea RR 32, musta RR 33 ja sinkitty.

Kattosillat

Kattosiltoja käytetään seinän jatkeena ja säleikkötikkaita turvallisten kulkutien rakentamiseen katon huoltopisteisiin, kuten savupiippuun. Pisko-kattosillat ovat tukevat, kestävät ja lunta läpäisevät. Kattosillamme ovat läpäisseet vaativat testit ja ovat korkealaatuisia. Pisko-kattosillat ovat CE-merkittyjä.

Pisko-kattosiltoja on helppo ja siisti pidentää. Tämän kattosillan suunnittelussa on otettu huomioon turvallisuus, minkä vuoksi ritilässä on liukastumisen estäviä laitteita. 

Piskon kattosilloissa ja lumiseinissä käytetään samoja kiinnittimiä. Peruskannattimen lisäksi kattosilloille käytetään kaltevuuden säätölevyä. Kannattimet on tehty kaikille yleisimmille kattotyypeille.

Pisko-kattosiltoja on saatavana jauhemaalattuina. 

Värit

vakiovärejä katon sillat ovat vaaleanharmaa RR 21, harmaa RR 22, tummanharmaa, RR 23, punainen RR 29, tiilenpunainen RR 750, Havu Green RR 11 tummanruskea, RR 32 ja musta RR 33

Kattoprofiilit

Oletko talosi rakentamisen ja katon vaihtamisen yhteydessä? Sitten sinun on tiedettävä käytettävissä olevat kattoprofiilit.

Tiilikuvioitu

Tämä on luotettava kattotyyppi, ja siksi se on kestänyt ajan testin. Parasta tiilikuvioisissa katoissa on, että sitä voidaan käyttää sekä katto- että seinämateriaalina. Sen käyttötavasta riippuen se voi heijastaa joko klassista tai modernia tyyliä.

OK-20-katto

Monet pitävät tätä parhaimpana kattoprofiilina. Se on yksinkertaisesti lyömätön lujuuden, koon ja vedenpitävyyden suhteen. Se on yksi laajimmista piilotetuista terasseista, joita voit ostaa. Pituuden suhteen voit hankkia sen niin kauan kuin haluat sen liikkuvan kattomyllyn ansiosta.

Koneen sauma

Tämä on taloudellinen terässeinäpaneeli, jota voidaan käyttää sekä asuin- että kaupallisiin tarkoituksiin. Kuten aallotettu katto, sitä voidaan käyttää sekä katto- että seinämateriaalina.

Seinäprofiili

OK-20 Wall Se

tarjoaa moderneja ratkaisuja ja viimeistelyjä kaikenlaisissa ympäristöissä.

Peltilevy

Meiltä saat tilauksesta valmistettuja ja myös asennettuja esim. Ikkunanvaimentimia, kynnysvaimentimia, reunavaimentimia ja julkisivulistoja.

Työkaluidemme ja ammattitaidomme avulla voimme tehdä melkein mitä tahansa peltiä, esimerkiksi tarkastusluukkujen, uuninvaimentimien jne.

Tynnyripellit

Jotta voimme auttaa sinua savupiipun, IV-savupiippujen ja sadesuojusten kanssa, sinun on annettava meille mitat, jotta voimme tehdä savupiippuisi sopivat pellit. Voit tilata meiltä tynnyripellit joko osina tai kokonaan valmiiksi koottuina; sinun tarvitsee vain pudottaa tynnyrinvaimentimet paikoilleen. Tarvittaessa asennamme tynnyripellit paikoilleen.

Katso mittausohjeet kuvasta. Vasemmalla on kuva läpällä varustetusta tynnyristä ja oikealla on kuva harjalla varustetusta tynnyristä. Muista mitata savupiipun korkeus aina kattoprofiilin korkeimmasta kohdasta.

Yhteystiedot

Tarjoamme konsultointipalveluja saadaksemme hyvän käsityksen siitä, minkä tyyppisiä metallituotteita voit käyttää eri tarkoituksiin. Tornion Pelti Oy: ssä huolehdimme sinun tarpeistasi. Lähetä meille vain viesti ja annamme hyödyllisiä suosituksia siitä, millaiset materiaalit, palvelut ja tuotteet sopivat käyttöösi.

Jos sinulla on kysyttävää tuotteistamme, älä epäröi käydä sivustollamme tai ottaa yhteyttä meihin numeroon 040-1632475. Voit myös lähettää meille viestin sähköpostitse osoitteeseen heli.laitinen@tornionpelti.inet.fi.

Theme: Overlay by Kaira
© Tornion Pelti Oy Peltisepäntie 8 95440 TORNIO || Heli Laitinen 040-5383814 ||