Kalusto

Koneet ja kalusto

Yrityksellä on kaikki keskeiset peltitöihin tarvittavat nykyaikaiset laitteet, joissa automatiikka yhdistyy tarkkaan käsityöhön. Voimme toteuttaa nopeasti kaikentyyppiset pellinmuokkaukset vesikouruista peltikattoihin ja listoituksiin.

 • Kanttikone 6000 mm leikkurilla, vahvuus max. 0,8 mm
 • Kanttikone 3000 mm, vahvuus max. 1,5 mm
 • Palakone 2000 mm, vahvuus max. 1,5 mm
 • Leikkuri 2500mm, vahvuus max. 1,5mm
 • Profiilikone OK-20
 • Rivikone
 • Saumauskone
 • Vesikourukone, kantikas
 • Mankeli 1000 mm ja 2000 mm
 • Sikkikone 2 kpl
 • Lockformer-saumakone
 • Vannesaha
 • Pylväsporakone

Tornion Pelti Oy: Käyttämämme koneet ja laitteistot

Tornion Pelti Oy on tunnettu metallilevyyritys Suomessa. Tarjoamme laajan valikoiman sovelluksia korkealaatuisista ohutlevyistä raskaisiin levyihin. 

Kokeneiden metalliteknikoiden tiimimme tarjoaa huippuluokan palveluja, jotka takaavat rahasi arvon. Olemme harjoittaneet vakaata liiketoimintaa muutaman vuosikymmenen ajan ja olemme jo hankkineet merkittävän määrän suuria projekteja, joissa esittelimme parasta metallityötä.

Jotta voimme tarjota parhaat metallilevyt, varmistamme, että Tornion Pelti Oy: llä on kaikki työmme kannalta tärkeät modernit laitteet. 

Jos haluat tietää enemmän käyttämistämme laitteista, lue lisää ja tunnet työkalut, jotka on tehty luomaan parhaat metallilevyt Suomessa! 

Työkalut, joita käytetään metallilevyn leikkaamiseen, taivuttamiseen tai muotoiluun Levyn

taivutustyökalut

Kuten nimestäkin käy ilmi, metallilevyn taivutus on prosessi, jossa metallia taivutetaan pitämällä tilavuus vakiona. Tähän tarkoitukseen käytetään erityyppisiä laitteita ja työkaluja. Tässä on joitain levyjen taivutusprosessissamme käytettyjä:

 • Talousjarrut

Budjettijarrupenkitovat laitteita, joita käytetään teräksen, alumiinin tai ruostumattoman levyn taivuttamiseen. Täysiteräksisellä hitsatulla rungolla nämä penkkikiinnitetyt käsijarrut tarjoavat luotettavaa palvelua korroosiolle alttiissa teollisuuden korjaamoissa tai korjaamoissa.

 • Telineiden valmistajat

Nämä laitteet on suunniteltu tuottamaan siistit metallikiinnikkeet moitteettomasti. Sen tarkasti suunniteltuja metallikiinnikkeitä käytetään erilaisten mekaanisten osien, kantavien komponenttien liittämiseen tai komponenttien oikeaan sijoittamiseen.

Metallileikkaava saha

Sahan terät on valmistettu korkealaatuisista metalleista ja materiaaleista, jotta jokainen leikkaus on tarkka. Monissa sahoissamme on karbidista valmistetut terät, jotka takaavat tehokkaat leikkaukset, joissa ei ole purseita tai karkeita reunoja.

Tämä auttaa meitä vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin säilyttäen samalla tuotemerkkikuvan ja omistautumisen laatuun. Jotkut käyttämistämme työkaluista on annettu alla:

 • Mitre-sahausnauha

Tämä on suunniteltu tarjoamaan tasainen leikkaus sekä kyky leikata erikokoisia ja -muotoisia paloja. Terä tarjoaa tasaisesti jakautuneen kuormituksen leikkausprosessissa.

 • Leikkaa saha 

Nämä sahaussahat käyttävät nopeaa karaa leikkausprosessissa tuotannon tehokkuuden parantamiseksi. Ne tarjoavat nopeamman tuloksen puhtaammilla reunoilla ja purseettomilla leikkauksilla.

 • Kylmät sahat 

Termi kylmäleikatut sahat ovat peräisin näiden työkalujen käyttämästä leikkausprosessista. Lämpö siirtyy sahanterän tuottamiin lastuihin. Siten terä ja materiaali pysyvät kylminä. Nämä sahat ovat hyödyllisiä sahojen, kiinteiden metallien ja erilaisten muotojen leikkaamiseen.

Peltien valmistustyökalut

Meillä on erityyppisiä levynvalmistustyökaluja ja -laitteita, joita käytämme tuotteissamme: 

 • English Wheels

Englantilaiset pyörät ovat suosituimpia metallintyöstövälineitä, joita käytetään nykyään. Näiden työkalujen avulla voimme luoda yhdistekäyriä tasaiselle kestävälle metallilevylle, kuten teräkselle tai alumiinille. Yksi englantilaisten pyörien merkittävimmistä ominaisuuksista on nopeasti irrotettava alava alaspyörä. Tämä mahdollistaa 90 asteen pyörimisen, mikä on hyödyllistä, kun luodaan parittomia osia. Se tarjoaa sileyttä ja tarkkuutta työskennellessäsi metallilevyillä.

 • Planishing Vasarat

Planishing vasarat käytetään muodossa planishing käyrät tahansa peltiä. Nämä vasarat soveltuvat parhaiten mukautettujen sädepaneelien luomiseen. Sitä käytetään monilla teollisuudenaloilla, kuten autoissa, lentokoneiden restauroinnissa, taiteellisissa sovelluksissa ja monissa muissa.

 • Reikien poraaminen / leikkaaminen 

Reikäleikkureita käytetään tarkkojen reikien luomiseen metalliseoksille tai kiinteälle alustalle. Tämä leikkaustyökalu auttaa välttämään materiaalihukkaa valmistuksen aikana. 

 • ja laippatyökalut

Lävistys-Lävistystyökalut auttavat tekemään puhtaan ja nopean reiän peltiä. Nämä työkalut soveltuvat parhaiten metallilevyjen päällekkäisten hitsisaumojen luomiseen lyhyessä ajassa. 

 • Monipainike 

Monipuristimet ovat monitoimikoneita. Nämä ovat käteviä ja antavat jopa 3 tonnia voimaa. 

 • Sheet Metal Corner Notcherterävien

ovat edullisia ja pienikokoisia koneita, jotka ovat ihanteellisiakulmien tekemiseen. Nämä leikkaustyökalut toimivat parhaiten teräs- tai valurautarakenteissa. Ne voivat pilata jopa thick paksua mietoa terästä.

Levyn leikkaustyökalut

Leikkaus on prosessi, jossa pelti leikataan suoralla linjalla. Tätä leikkausprosessia käytetään tekemään yhdensuuntaisia ​​ja kulmikkaita leikkauksia olemassa olevaan reunaan. 

 • Kurkuttomat käsisakset Kurkuttomissa

käsisaksissa on raskas teräsrunko. Näiden työkalujen avulla teknikkomme voivat leikata vaivattomasti sen kaarevan yläterän ansiosta.

 • Kurkuttomat pyörivät saksetkäsisakset

Tämä työkalu on hiukan joustavampi kuin. Sen avulla teknikkomme voivat leikata missä tahansa muodossa. 

Työkalut peltinmuovaukseen

Peltinmuovaus on prosessi, jossa peltikappaleet muunnetaan sen geometrian sijasta poistamalla mitään materiaaleja. Se tuottaa voimaa, joka korostaa metallia epämuodostumaan. Tämä puolestaan ​​antaa mahdollisuuden taivuttaa tai venyttää levyä erilaisiin monimutkaisiin muotoihin.

 • Kutistimen paarit

ovat yksi yleisimmistä levynmuodostustyökaluista, joita käytetään nykyään. Kutistimen paarityökalua käytetään metallilevyn muodostamiseen ilman lämmitystä, leikkaamista tai hitsaamista. Tämän työkalun avulla voidaan muodostaa sileät sädekäyrät. Lisäksi sitä käytetään myös sisäkaarteiden tekemiseen. 

 • Sähkötyökalut

Peltisähkökäyttöiset pyörivät koneet on suunniteltu parantamaan valmistustyömme nopeutta ja laatua. Tornion Pelti Oy: n sähkötyökalut tarjoavat ratkaisuja kaikenlaisiin prosesseihin, mukaan lukien maalaus, leikkaus, kiillotus, sahaus ja juotto. Sähkötyökalumme vaihtelevat ilmaharjapakkauksista metallileikkaustyökaluihin. Airbrush-laitteemme ovat kevyitä, helposti käsiteltäviä ja auttavat suorittamaan erilaisia ​​maalaustöitä. 

Hitsaus

Hitsaus on kahden materiaalin pysyvä liittäminen. Sulatettua materiaalia, jota kutsutaan myös täyteaineeksi, käytetään pitämään kappaleet tiukasti yhdessä. Oikea hitsaus on mahdollista vain tarvittavien hitsauslaitteiden ja valmistustyökalujen saatavuudella. Tornion Pelti Oy: llä on laaja valikoima korkealaatuisia, kestäviä ja luotettavia hitsauslaitteita.

Laitteet onnistuneeseen hitsaukseen

 • Plasmaleikkurit Plasmaleikkauskoneita 

käytetään pääasiassa kaarevien metallilevyjen leikkaamiseen.

 • Weld parranajokoneet

Hitsi parranajokone on Metalliteollisuus väline, jota käytetään nopeaan leikkaamiseen. Leikkauksen syvyys voidaan säätää tällä laitteella.

 • MIG-hitsaaja

Metal Inert Gas (MIG) -hitsaaja on laite, jossa on kahva ja liipaisin, joka ohjaa langansyöttöä. Kelan lanka syötetään hitsiliitokseen. Sitä käytetään korkeissa tuotantovaatimuksissa.

 • Hitsausvaunut

AWelding cart on laite, jota käytetään hitsaajan ja hitsaustarvikkeiden kuljettamiseen. Kärryssä on kaksi ketjua, jotka pitävät kaasupulloa turvallisesti.

 • Kohdistimet 

Kuten nimestä voi päätellä, paikannusliittimiä käytetään hitsattavien materiaalien sijoittamiseen tiukasti. Tämä työkalu ei anna työkappaleen liikkua ja tarjoaa siten vakaan työympäristön.

Pellinvalssauslaitteet

Kuten nimestäkin käy ilmi, peltivalssauslaitteita käytetään levyjen ja nauhojen valssaamiseen metalliteollisuudessa. Nämä koneet ovat kaksi- tai kolmirullaisia, riippuen siitä, kuinka haluat rullata, taivuttaa ja leikata metallilevyä. Tornion Pelti Oy: llä on erityyppisiä levynvalssauslaitteita laadukkaille metallilevyille.

 • Sheet Metal Slip

Rollerpelti slip rullat, jotka ovat myös joskus kutsutaan levy rullat, käytetään rullan peltiä kaarevien sylinterit tai levyt. Nämä liukurullat ovat manuaalisesti tai sähkökäyttöisiä. Siinä on kestävä valurautarunko, jossa on karkaistut teräsvaihteet ja pikairrotettava ylärulla.

 • Manuaaliset rengarullat

Manuaaliset rengarullat ovat toinen käyttämämme rullalaitteisto. Vaikka laitteet näyttävät pieniltä, ​​niillä on suuri vahvuus. Tämän laitteen tuottama minimirengas on halkaisija ½ ‘. Tämä laite auttaa meitä tuottamaan korkealaatuisia ja tasaisia ​​käyriä.

 • Tennsmith-liukurullat

Muiden ohutlevyn taivutus- ja muovausvälineiden ja -laitteiden lisäksi meillä on myös Tennsmithin liukurullat. Tämä laite auttaa metallien muovaamisessa ja laadukkaiden ohutlevytelojen saavuttamisessa. Nämä telat tunnetaan myös nimellä “puristusrullat”. 

 • Liukurullat 

Erilaisia ​​peltimuotoja, kuten käänteinen käyrä tai lieriömäinen, voidaan tehdä liukurullillamme.

Nibblers

Ne on valmistettu nopeilla leikkureilla, jotka ovat avain yrityksen parhaiden metallilevyjen valmistamiseen. Työkalu luo puhtaat leikkaukset alustalle, joten leikkauksen reunat vaativat vain vähän karhennusta tai hiomista.

Näillä parhailla teknikkojemme käyttämillä ohutlevytyökaluilla voit olla varma, että saat parasta laatua olevia metalleja Tornion Pelti Oy: stä! Selaa verkkosivustoamme saadaksesi lisätietoja tuotteistamme ja palveluistamme. Jos sinulla on kysyttävää, ehdotuksia ja palautetta, siirry Ota yhteyttä -sivullemme, jotta voit selvittää, miten voit tavoittaa meidät Tornion Pelti Oy: ssä.

Theme: Overlay by Kaira
© Tornion Pelti Oy Peltisepäntie 8 95440 TORNIO || Heli Laitinen 040-5383814 ||