Ajankohtaista

Lopettaessani Tornion Pelti Oy:n liiketoiminnan haluan kiittää asiakkaita ja yhteistyökumppaneita menneistä yhteisistä vuosista.

-Heli Laitinen-


Emme tee enää asennuksia. Koneita, kalustoa ja varastoa myydään vielä niin kauan kuin tavaraa on. Kannattaa kysyä 040-5383814.

Koneiden kuvia mm. kanttikoneita, mankeleita, sikkikoneita, kaarisaksia, rivikone, giljotiini, rännikone, haspeleita yms.

Konekuvat_nettisivut.pdf

Yritys

Tornion Pelti Oy on torniolainen peltiyritys, joka on perustettu vuonna 1981. Yritys sijaitsee Laivaniemessä, Tornion ja Kemin välimaastossa. Tällä hetkellä yrityksessä työskentelee neljä vakituista työntekijää. Yrityksen asiakkaita ovat pääasiassa rakennusliikkeet, mutta palvelemme myös taloyhtiöitä ja rakentajia. Teemme myös kattoremontteja avaimet käteen –periaatteella.

Yrityksen pääpalvelut ovat rakennuspeltityöt. Laaja kalusto mahdollistaa kaikki peltityöt.

Yrityksellä on pitkä kokemus ja historia alalta.

Historia

Rkm Olavi Laitinen perusti peltialan perheyrityksen Tornion Pelti Ky:n vuonna 1981. Yritys on tehnyt kaikkia rakennusalan peltitöitä konesaumakatoista listoituksiin ja julkisivupellityksiin. Yritys toimii pääasiassa Kemi-Tornio alueella, on tehnyt pellityksiä moniin julkisiin rakennuksiin mm. kouluihin, Tornion tulliin, Tornion uimahalliin ja Peräpohjolan opistoon. Tornion Pelti Ky on tehnyt peltitöitä myös muualla Suomessa.

Vuonna 2004 tapahtuneessa sukupolvenvaihdoksessa yrittäjäksi vaihtui Olavin tytär, RI, Heli Laitinen. Heli on varttunut peltitöiden parissa yrittäjän elämää läheltä katsoen. Jonka jälkeen yritys on jatkanut rakennuspeltitöitä julkisella ja yksityisellä sektorilla mm. Tornion ja Kemin Prismat, Outokumpu, Elijärvi, Länsi-Pohjan keskussairaala, Kemin kulttuurikeskus, Kemin tervahalli, Tornion ja Kemin Attendon hoivakodit, kerrostalokohteita jne. sekä useita omakotitalojen kattoremontteja.

Yritys otti uuden askeleen yritystoiminnassaan vuonna 2013 vaihtaessaan yritysmuotonsa kommandiittiyhtiöstä osakeyhtiöksi. Yrityksen toiminta jatkuu siis laadukkaana vankkaan kokemukseen pohjautuen. Uudet haasteet ovat pitäneet Helin ja pojat kiireisinä. Helin mottona on, että tekemistään peltitöistä täytyy olla ylpeä vaikka ohi ajaessaan vuodesta toiseen.